Åpningstider treningssal - inngang via trimsalen v/parkering
(Publisert 26.02.2015)
Fra 1. mars 2015: mandag, onsdag og fredag kl. 17:00 - 19:00 (med forbehold) (spinning og trimsalen ledig).
Åpent i Frisklivssentralens treningstider: tirsdag kl 16:30 - 17:30 (bare trimsalen ledig).

Spørsmål om andre treningstider på dagtid, kontakt:
• Dagny, tlf. 9306 7776
• Nils, tlf. 9288 7789
   
 
   
Usikker fremtid...
(Publisert 11.12.2014)
Tonsåsen Rehabilitering fikk avslag på sitt anbud til Helse Sør-Øst. Brukergrupper som er påbegynt vil avsluttes i januar og februar 2015. Avslaget medfører at bedriften går inn i en omfattende omstillingsprosess for å finne nye driftsområder.

   
 
   
Ledige stillinger
(Publisert 10.09.2014)
Pågående forhandlinger med Helse Sør-Øst RHF kan gi mulighet for rehabilitering av ulike diagnosegrupper, og Tonsåsen ønsker i den forbindelse å øke den faglige bemanningen.

Se oversikt over ledige stillinger her
   
 
    Brukerutvalg ved Tonsåsen Rehabilitering AS
(Publisert 11.06.2014)
Brukerutvalget representerer en kompetanse som skal utfylle faglig og administrativ kompetanse i saker som angår pasienttilbudet ved Tonsåsen Rehabilitering AS. Dette skal bidra til at Tonsåsen Rehabilitering AS sin visjon og overordnede målsetninger nås og at pasienter og pårørendes rettigheter og interesseres blir ivaretatt.

Les mer
   
 
    Ny daglig leder
(Publisert 19.02.2014)
Marthe Sollien har fra 5. februar tiltrådt som daglig leder ved Tonsåsen Rehabilitering AS. Marthe er utdannet Ernæringsfysiolog, og har Mastergrad innen mat, ernæring og helse, Bachelorgrad innen Folkehelsearbeid, og er i tillegg utdannet Personlig Trener hos Akademiet for Personlig Trening. Hun har tidligere jobbet på Tonsåsen Rehabilitering AS som Fagsjef Ernæring og Kjøkken.
   
 
    Godt nytt år!
(Publisert 06.01.2014)
Tonsåsen ønsker alle våre venner og bekjente et riktig godt nytt år - med et bilde fra 1950!
(klikk på bildet for å forstørre...)
   
 
    Tove Linnea Brandvik med motivasjonsforedrag for de ansatte ved Tonsåsen.
(Publisert 21.12.2013)
I forbindelse med juleavslutningen for de ansatte ved Tonsåsen, holdt tidligere Stortingsrepresentant Tove Linnea Brandvik et sterkt og engasjerende motivasjonsforedrag. Hun var den første på Stortinget som satt i rullestol, og fortalte bl.a. hvordan riksantikvaren lenge motsatte seg enhver form for tilpasninger i bygget. Tove snakket også om ”hverdagsmestring”, og hvordan vi alle bør gripe dagen i dag, i stedet for å dvele for mye med tiden som var - eller den som kommer. • Les artikkel i avisa Valdres 20. desember 2013
   
 
    Tonsåsen Rehabilitering AS har nylig fått god oppmerksomhet i pressen, og vi står nå godt forberedt til den forestående anbudsprosessen.
(Publisert 14.11.2013)

Les artikkel i Oppland Arbeiderblad 13. november 2013

Les artikkel i avisa Valdres 14. november 2013

   
 
    Mandag 4. november kommer Anne Mette Rustaden for å holde aktivitetsformiddag på Tonsåsen.
(Publisert 30.10.2013)
Hun tar nå doktorgrad på Norges Idrettshøgskole innen overvekt og styrketrening, og er utdannet fysioterapeut med idrettsutdannelse fra NIH. Hun er også utdannet personlig trener og gruppeinstruktør, og har jobbet som treningsekspert i VG Vektklubb siden 2004.
Anne Mette skal holde foredrag, og vil i tillegg instruere noen praktiske treningsøkter innimellom. Hun vil øke vår motivasjon for fysisk aktivitet, og fortelle hvordan man best kommer i gang. Vi har noen få plasser for eksterne deltakere. Er du interessert, så ta kontakt med vår ernæringsfysiolog Marthe Sollien.
   
 
    Oppmerksomt nærvær - et fordypningsseminar på Bali
(Publisert 15.10..2013)
2. - 11. mai 2014 arrangeres fordypningsseminaet «Oppmerksomt nærvær som profesjonell praksis og personlig kompetanse» på Bali.
Seminaret arrangeres av Høgskolen i Gjøvik og Tonsåsen Rehabilitering i samarbeid med Nordic Center for International Studies (NORCIS) ved Udayana University, Bali.

Les mer >>                                                               Påmelding >>
   
 
    Videreutdanning i "Oppmersomt nærver" på Tonsåsen
(Publisert 05.10..2013)
Norges første videreutdanning i oppmerksomt nærvær startet i forrige uke på Tonsåsen.
-Dette er en merkedag for oss. I fjor gjennomførte vi studiet som et prøveprosjekt, men i år starter vi på ordentlig og vi er blitt overveldet over den positive interessen. Vi hadde over dobbelt så mange søkere som studieplasser da fristen gikk ut og vi har fått mange henvendelser etter det, sa studieprogramansvarlig Mark Hopfenbeck ved Høgskolen i Gjøvik.
Les mer på http://www.hig.no/nyheter/oppmerksomt_naerver
   
 
            Besøk av LFO
(Publisert 13.09.2013)
Leder i Landsforeningen for overvektige (LFO), Jørgen Foss, har vært på nyttig besøk på Tonsåsen. Han hadde med seg sine styrekolleger Kathrine Bølien og Jon Fjell, og de møtte rundt 50 nåværende og tidligere brukere ved Tonsåsen. Det ble en meget åpen og humoristisk meningsutveksling, som ble avrundet sammen med Fagteamet. Tonsåsen og LFO ønsker å styrke samarbeidet fremover, og mer info om LFO finnes på  http://www.overvektige.no  
       Tonsåsen øker kompetansen
(Publisert 15.08.2013)
Tonsåsen øker kompetansen ytterligere på området kosthold og ernæring, og Marthe Sollien har fra 12. august tiltrådt som Fagsjef Ernæring og Kjøkken. Marthe er utdannet Ernæringsfysiolog, og har Mastergrad innen mat, ernæring og helse; Bachelorgrad innen Folkehelsearbeid, og er i tillegg utdannet Personlig Trener hos Akademiet for Personlig Trening. Hun har tidligere jobbet på Tonsåsen i en deltidsstilling, og gleder seg til å sette enda sterkere fokus på kosthold og ernæring i det flotte arbeidet som gjøres på Tonsåsen!
                                                  


     Bistandsavtale med IKT Valdres
(Publisert 23.05.2013)
Som et ledd i en omfattende evaluering og oppgradering av våre dataløsninger, har Tonsåsen inngått en bistandsavtale med Valdres IKT. Dette vil bl.a. inkludere oppkopling mot Norsk Helsenett, nye sikkerhetsløsninger og en mulig driftsavtale. IKT Valdres er et interkommunalt selskap som ivaretar drift og forvaltning av IKT systemene til Valdres kommunene, samt noen utvalgte enkeltbedrifter i regionen.
    Fornyet ISO 9000 sertifisering
(Publisert 26.04.2013)
Etter en omfattende revisjon av NEMKO i april 2013, har Tonsåsen fått fornyet vår ISO sertifisering nok en gang. Dette betyr at både Tonsåsen som organisasjon; samt vårt kjøkken, vår rehabiliteringsavdeling og vår administrasjon, tilfredsstiller de krav som ISO stiller til kvalitetssikring og kvalitetsstyring i en rehabiliteringsinstitusjon. En slik sertifisering er en grunnleggende forutsetning både for vår nåværende virksomhet, og de strategier vi legger for fremtiden.